有题APP 网申指导

 当前位置:首页>农村信用社 > 试题考题 > 模拟试题 >

2019农商银行考试英语题库(28)

2019-10-23 18:09:32 吉林中公金融人 http://www.ddesign.biz/ 来源:吉林中公金融人

吉林中公金融人小编为大家整理农信社/农商行招聘考试题库,预祝小伙伴们!

If you like to exercise, you may have learned that high-intensity interval training is all the rage at the moment. There are also seven-minute and 20-minute workouts that promise results in just a short period of time.

But what is the best workout routine for you? Daniel Duane, a Men’s journal editor, recently wrote in The New York Times that there are in fact no cutting-edge scientific studies on workout routines. Duane talked to Martin Gibala, an exercise physiologist at McMaster University in Ontario, Canada, who said there’s not a lot of research money out there to fund applied studies. On matters as simple as how many sets and reps best promote muscle growth, Gibala explained, “We can’t nail down the answer.”

Physiologists do research, but they only study questions of basic science, like the relationship between protein and muscle adaptation.

Of course, physiologists are not the problem. The problem, according to Duane, is that everybody in the fitness industry uses basic science and then twists the results to come up with something that sounds like a scientific recommendation for whatever they’re selling.

Few personal trainers or gym coaches teach their clients to train independently by showing them basic barbell lifts and telling them to add weight each time. Instead, they invent confusing routines, so the clients never leave them.

The truth about the best workout routine is simple, says Duane. The human body is an adaptation machine. If you force it to do something a little harder than it has done recently, it will respond — afterward, while you rest — by changing enough to be able to do that new hard task more competently next time. This is known as the progressive overload principle. All athletic training uses this principle through small, steady increases in weight, speed, or distance.

So if you run, run an extra 50 meters or a bit faster the next time. If you lift weight, add a half-kilo weight during the next workout. Always push yourself to your limits and you will be surprised at how strong you can become.

141. What is the real problem in fitness industry according to Daniel Duane?

A. It lacks a lot of research money to fund applied studies.

B. The trainers play trick on their clients by distorting the workout results.

C. Physiologists can only study questions of basic science.

D. The truth about the best workout routine is too simple for clients to train independently.

142. We can infer from the passage high-intensity interval training is prevailing at the moment because ______.

A. the clients believe that a short period of training time works

B. physiologists prove that it is simple to promote muscle growth in it

C. seven-minute or 20 minute workouts is scientific and effective

D. coaches invent progressive overload routines in it to meet clients’ needs

143. The underlined word “cutting-edge” probably refers to ______.

A. well-founded

B. general-accepted

C. authoritative

D. most advanced

144. When a person keeps the progressive overload principle, he should do the following things EXCEPT ______.

A. forcing himself to do something more interesting than he has done recently

B. always pushing himself to the limits

C. making sure new hard task more competent

D. training through small, steady increases

145. What type of writing is this text?

A. A health education announcement.

B. A fitness guide.

C. A research report.

D. A meeting review.

141.【答案】B。解析:细节题。根据real problem定位到文章第四段“Of course, physiologists are not the problem. The problem, according to Duane, is that everybody in the fitness industry uses basic science and then twists the results to come up with something that sounds like a scientific recommendation for whatever they’re selling.”从这句话可知,真正的问题在于健身行业的每个人都使用基础科学,然后扭曲结果,使得他们想推销的东西听起来像一个科学建议。所以B符合题意。

142.【答案】A。解析:细节题。定位到文章第一段“If you like to exercise, you may have learned that high-intensity interval training is all the rage at the moment. There are also seven-minute and 20-minute workouts that promise results in just a short period of time.”,可知,high-intensity interval training盛行是因为它承诺人们在短时间内就可以取得健身成果。故A符合题意。

143.【答案】D。解析:词义猜测题。根据定位句Daniel Duane, a Men’s journal editor, recently wrote in The New York Times that there are in fact no cutting-edge scientific studies on workout routines. 可知Daniel Duane最近在一本书中写到,事实上,对于锻炼方式还没有____科研研究。根据“recently”这个词,再结合语境,可推断出应该是没有“最前沿的科学研究”。cutting-edge意为“先进的,前沿的”;well-founded理由充足的;general-accepted普遍接受的;authoritative权威的;most advanced最先进的。故D. most advanced与cutting-edge意思一致,符合题意,答案选D。

144.【答案】A。解析:细节题。最后一段中Always push yourself to your limits对应B项。倒数第二段中If you force it to do something a little harder than it has done recently, it will respond.对应C项。倒数第二段中All athletic training uses this principle through small, steady increases in weight, speed ,or distance.对应D项。本文讲的是跟运动强度相关的话题,与兴趣无关,故选A。

145.【答案】B。解析:主旨题。本文首先写到高强度间歇训练很受欢迎,接着写到其所存在的问题,最后又提醒训练者注意事项。所以本文属于健身指南,故选B。

141.【答案】B。解析:细节题。根据real problem定位到文章第四段“Of course, physiologists are not the problem. The problem, according to Duane, is that everybody in the fitness industry uses basic science and then twists the results to come up with something that sounds like a scientific recommendation for whatever they’re selling.”从这句话可知,真正的问题在于健身行业的每个人都使用基础科学,然后扭曲结果,使得他们想推销的东西听起来像一个科学建议。所以B符合题意。

142.【答案】A。解析:细节题。定位到文章第一段“If you like to exercise, you may have learned that high-intensity interval training is all the rage at the moment. There are also seven-minute and 20-minute workouts that promise results in just a short period of time.”,可知,high-intensity interval training盛行是因为它承诺人们在短时间内就可以取得健身成果。故A符合题意。

143.【答案】D。解析:词义猜测题。根据定位句Daniel Duane, a Men’s journal editor, recently wrote in The New York Times that there are in fact no cutting-edge scientific studies on workout routines. 可知Daniel Duane最近在一本书中写到,事实上,对于锻炼方式还没有____科研研究。根据“recently”这个词,再结合语境,可推断出应该是没有“最前沿的科学研究”。cutting-edge意为“先进的,前沿的”;well-founded理由充足的;general-accepted普遍接受的;authoritative权威的;most advanced最先进的。故D. most advanced与cutting-edge意思一致,符合题意,答案选D。

144.【答案】A。解析:细节题。最后一段中Always push yourself to your limits对应B项。倒数第二段中If you force it to do something a little harder than it has done recently, it will respond.对应C项。倒数第二段中All athletic training uses this principle through small, steady increases in weight, speed ,or distance.对应D项。本文讲的是跟运动强度相关的话题,与兴趣无关,故选A。

145.【答案】B。解析:主旨题。本文首先写到高强度间歇训练很受欢迎,接着写到其所存在的问题,最后又提醒训练者注意事项。所以本文属于健身指南,故选B。

吉林省农信社/农商行招聘信息欢迎关注吉林省农信社/农商行招聘网,或关注吉林中公金融人(jlzgjrr)微信公众号,及时掌握考试资讯!

责任编辑(syjrr)

更多分享
更多关于农村信用社招聘信息内容:

更多>辅导课程


考试资讯

考试试题

 
今期特马图片